Werken als vrijwilliger bij

Dierenambulance Midden-Limburg  


Zonder onze vrijwilligers zouden wij niet kunnen bestaan, zij zijn dan ook van onschatbare waarde. Wij kunnen daarom altijd extra handen gebruiken.  

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en bovenal heel dankbaar. Iedereen kan een geschikte vrijwilliger zijn. Of u nog studeert, werkt, net met pensioen bent of gewoon wat tijd over hebt. De dierenambulance is een uitstekende plek wanneer u van dieren houdt en graag met mensen in contact komt. U komt in aanraking met verschillende dieren en mensen in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal, maar in vele situaties biedt u ook hulp aan de mensen zelf. 

Wij maken geen onderscheid tussen de meldkamer en de ambulance. Onze kanjers van vrijwilligers zijn allround opgeleid. Wij zoeken daarom ook mensen die echt weten van aanpakken en niet bang zijn om soms de schouders eronder te zetten en vies te worden.

De werkzaamheden bij de dierenambulance zijn afwisselend. Geen dienst of melding is hetzelfde. Denk hierbij aan een vermiste kat herenigen met de eigenaar. Of een gewonde zwaan vangen en naar de dierenarts te vervoeren. Hoe de dienst er ook uitziet, u sluit iedere dienst af met het gevoel dat u dieren in nood geholpen hebt. 

 Zoekt u dus een nieuwe uitdaging, gezelligheid en heeft u een hart voor dieren meldt u zich dan aan via onderstaand formulier!  Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek.  

Klik hier voor het functieprofiel.